pondělí 15. června 2015

Tak já budu zase psát .....

Minulá doba byla doba hustá - doslova. To zde předestírám jako omluvenku, že jsem nepsala, moc nekoukala na jiné blogy a když, pak opravdu jen koukala a nekomentovala. 
Ačkoli se počítám k lidem dost vytíženým, poslední měsíce na mě spadly dva pracovní úvazky a tedy se mi život zahustil jak bramboračka ve které to někdo přehnal s jíškou.
A když jsem se bála, abych to všechno vydržela a zvládla, aby mi tělo neodepřelo službu ..... zlomila jsem si do toho ještě ruku a musela ten dvojitý úvazek zvládnout i tak (byť to byla levá, dělat všechno jednou rukou znamenalo ...... brzy o tom napíšu víc ...... znamenalo to prostě hodně komplikací).

Tedy zvládnuto.
A ruka už se hojí, ještě není úplně stopro ........."To víte, po takové zlomenině zůstanou vždycky nějaké funkční následky" povídal mladý pan doktor, který si mě odškrtl jakože dobrý. A pro něj to opravdu je moc dobré, když mu tam denně chodí a přivážejí hromady lidí po vážnějších úrazech. .............. ale u mne už je to prima.

O příčinách zlomeniny by se také dalo hovořit dlouho ......... nic není jen tak a tady se sešlo více věcí. Netřeba to tu rozebírat. Vím, že to bylo nutné k pochopení určitých věcí. 
Tedy děkuji mockrát, živote.
A stačilo.

A teď jsem doběhla ten maratón, vyklusávám, ještě jedno kolečko ...... všechno mě bolí, zlobím se na sebe, že se sebou takhle nešetrně zacházím a tak to bolí o to víc :-) ....... ale pomalu si odpouštím a to pak jedu za vodou a tam koukám a čučím, hledím a vpíjím se dovnitř, nechávám se omývat, ba proprat v pračce pod vodopádkem ........................... a už se zase těším na normální život, kdy má člověk čas na sebe, na přátele, na radosti všeho druhu. A taky na psaní a sdílení.












4 komentáře:

  1. Sláva.
    Ta fotka vodopádu je dobrá, přitažlivá.

    OdpovědětVymazat
  2. Leni, úplně jsi mi vyrazila dech! Ono nestačí, že máš práce nad hlavu, že pracuješ za dva, ale ještě se musí přidat úraz!
    Doufám, že jsi opravdu v pořádku, ale počítej s tím, že tě ruka bude bolet při změnách počasí. Třeba taky ne, rozhodně tě nechci strašit.
    Každopádně je fajn, že jsi zase mezi námi a máš chuť do "normálního" života. Užívej si jej plnými doušky, ale opatrně, nic se nesmí přehánět. ;-)

    Obě fotky se mi moc líbí, zvlášť peřej je zdařile zachycená. Nebo je to vodopád?

    Přeji ti pohodu, Leničko, a moc děkuji za tvoje skvělé komentáře u mě. :) Hanka

    OdpovědětVymazat
  3. ad 1: Sláva! Liško :-) .... Přitažlivá fotka? Přitažlivý vodopád? Nuž dobrá ...... asi tě přitahuuje Čeňkova Pila na Šumavě. Libo-li ji navštíviti, budu ti nadšeným průvodcem. :-)

    ad 2: Hani, já už vím, :-) ruka bolí a otéká i dva měsíce po sundání sádry. A to jsem si myslela, že den dva po sundání všechno strhnu, co jsem předtím nemohla :-). Totéž mi řekla paní doktorka (mávla rukou a řekla: "To vás bude bolet ještě nejméně 5 měsíců, to máte Už skvěle rozcvičené ....." a já mám problém stisknout dolů kliku u dveří. :-) No, člověk musí být pokornej a hodnej a rád, že tu ruku vůbec má, Jsou lidi, kteří ji nemají. Nebo nohu, nebo dokonce obě nohy ...... Hrdinové našich obyčejných dnů.
    A co se týče mých komentářů, tak to máš za to. Když tak krásně fotíš, jeden se prostě neudrží. :-) :-) :-)

    OdpovědětVymazat
  4. ad 3: Leni, tebe neopouští humor, i když máš problémy s rukou. Doufám, že touto dobou už je to lepší! Musím kouknout, co o tom píšeš v dalším článku. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!