středa 23. ledna 2013

Úniku není ...

                               Když jsem unavená, chci si odpočinout a kouknout se na něco

                                                    ........ hezkého
                                                                         .........podnětného
                                                                                                       ..........milého ....

                                                                  třeba na fleru (www.fler.cz).

                                  Tentokrát jsem si chtěla odpočinout od voleb a zpráv a ......
                                                                                                                        
                                                                 ..................ejhle!

                                                             Tohle na mě vykouklo!



(http://www.fler.cz/zbozi/takhle-voni-knizeci-3453442?pos=1)

Připadá mi to milé. 

Nicméně teď už vím, že od voleb prostě úniku není.

Pak je vezměme jako zajímavou a milou záležitost.

Jako je tenhle obrázek.

:-)








12 komentářů:

  1. Volby jako milá záležitost, to mně osobně nějak nejde pod nos - když už jsme u těch vůní:)
    Mimochodem, jak je celé znění toho názvu obrázku? - Protože ono to nedokončené zní trochu přisprostle: "Takhle voní knížecí..."

    Udělat si čas na něco jiného, podívat se na něco hezkého, to zatím ještě necítím jako potřebu. Spíš tak předvčírem, teď už si říkám, že brzo volba nastane, do té doby to ještě dojedeme a bude po ptákách. A pak se uvidí, kdo bude toužit po něčem hezkém. No asi všichni, než se pořád koukat na ty dva naše jandidáty :)

    OdpovědětVymazat
  2. ad 1: Takhle voní knížecí dýmka. Hezký nápad. Co je na tom přisprostlého? Dyk je to na tom obrázku.
    Volby jako milá záležitost - no, trochu eufemismus, ale zase stále tu je ta úžasnost, že si můžeme volit sami a to mě tedy dost milé přijde.
    Já tedy pořád dělám nebo čtu něco hezkého, tedy těch pár minut, co mám čas. (Pořád ještě mám hodně práce.) Teď třeba čtu J.A. Komenského. A jaké překvapení, jsou tam i aktuální apely, které jsou zase velmi aktuální. (Že se nedovedeme lišit v názorech bez citového zaujetí proti sobě.)
    Až volby skončí, každopádně bude cca polovina zde žijících lidí v deziluzi a smutku. Takže po volbách to teprve začne. Když vyhraje pan kníže, tak si myslím, že to bude fajn a že se pokusí sjednotit všechny tábory.
    Když vyhraje Zeman, budeme se asi divit, ten člověk je neřízená střela, každopádně si nedělám iluze, že má jeho tým již stažené všechny, kdož podepsali výzvu tříkrálovou a může se mstít. Úplně mi stačilo, když už nyní navrhuje, že ti, kdož nepůjdou k volbám, budou muset zaplatit pokutu cca 5tis. O to více se bude tato vláda držet zuby nehty u moci, protože kdyby padla, máme vládu i prezidenta levicového a klidně takovéhle pitomosti mohou projít. Ale ono k tomu stejně dojde, až budou volby do parlamentu.

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nefungoval mi odkaz, tak to zkusím znovu.
      Až pojedeš někdy do Prahy nechceš se zastavit? http://www.lukacova.eu/

      Vymazat
  4. Před volbami úniku není.
    Sleduji tu kampaň minimálně, ale i tak mne to zdržuje od práce, myšlenkově rozptyluje, nemůžu se soustředit (nevím, jestli je to předvolebním časem, možná to jenom tomu připisuji), mám potíže dodržet termíny, jsem taková roztěkaná, dělám všechno a nic dohromady... a přemýšlím, co bude, když vyhraje jeden kandidát a co když ten druhý?
    A to přitom skoro nesleduji debaty kandidátů, neúčastním se žádné kampaně, nejsem na FB.
    Interval mezi oběma koly měl být kratší, jeden týden by úplně stačil, tohle je zbytečné a ubírá to volbám na důstojnosti, jestli jim ještě nějaká zbyla:)

    OdpovědětVymazat
  5. ad 3: Eliško, jééé, děkuji za milé pozvání, to vypadá hezky. Akorát kdybych jela směr Praha, tak mám několik let seznam, kde všude bych chtěla být a co všechno navštívit...... Jsem si na netu vybrala poličku v Ikea, ale za celý rok jsem nestihla tam zajet. Tedy mnohokrát jsem jela kolem, ale buď s někým, kdo spěchal, nebo s autem nabaleným po střechu a tedy nevhodným k zaparkování kvůlivá nenechavcům.

    OdpovědětVymazat
  6. ad 4: Já tedy sleduji všechny dostupné debaty v televizi. Ale ono je to jedno. Pro rozhodnuté voliče to stejně nemá takový význam. A nerozhodnutí? Nevím ....... stejně nevím, jak je možné nezaujmout jasný postoj, když žije v této zemi a trochu se zajímá o dění. Buďto je pro slušnost nebo populistický kecy. - omlouvám se za tendenčnost, ale neumím se vžít do voličů MZ. Jak ti lidé myslí, cítí, vidí ..... copak nevidí? Ty jeho zlé oči? Myslí si, že zlý člověk může konat dobře? ....... no, asi nevidí, asi takto necítí, nevnímají. Je to těžká práce smířit se s něčím, pro co uděláš všechno a někdo jiný to zhatí, i když mu říkáš, že je to blbost, co dělá. Asi to tak musí být. Asi musejí ti lidé pořád dostávat na nos a až je jich teprve dostatečný počet, tak se kyvadlo převáží a zase to jde tím druhým směrem. Smířit se tím, že ještě dost dlouhou dobu to půjde tam a ne jinam, že nás ještě není dost, je fakt náročný. (A chápu, že tohle si možná myslí i druhá strana.) Na tohle existuje jen jedno povzdechnutí: "Život lidskej je tak složitej, že proti tomu život člověka je úplnej hadr."

    Jsem se zapovídala...... :-)

    Ano, myslím, že ona volební kampaň poznamenává život celé společnosti.

    Si lidi říkají, že bude za dva dny klid. Ale já myslí, že nebude. Bude tu minimálně čtvrtka národa v těžké deziluzi, naštvanosti a smutku. Ten zbytek už je v tom teď. :-)) (Předpokládám, že půjde volit něco málo přes padesát procent lidí, tak půlka z nich, když jsou síly vyrovnané.) A to bude opravdu těžká doba. To jen tak nevyprchá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. .... zajímavý překlep: "já myslí" ...... moje mysl, moje ego myslí ..... moje ego není zrovna nejlepším rádcem v některých situacích ...... a co duše, co vyzařuje duše ..... to už není na komentář, to už je na článek. nevím, kdy jej dovyrobím, ale bude již pár volebních lístků v urnách, než tento článek spatří světlo světa. Se to musí nechat uzrát.
      Dobrou noc všem.

      I voličům MZ. :-) Protože i oni jsou ve vleku svých nedokonalostí.
      Stejně jako já ve vleku své někdy příliš divoké touhy po spravedlnosti a dobru na tomto světě. :-)

      Vymazat
  7. Bože, ty jsi tak trapná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Jo, jo, někdy jsem. Ale to se stane občas každému. Jsem však ráda, že jsem nikdy neklesla tak hluboko, abych musela psát hanlivé anonymní komentáře. :-)
      Děkuji za zájem o mou osobu. :-)

      Vymazat
    2. Trapní jsou anonymové.

      Vymazat
    3. Aho Liško! Já bych řekla, že jsou spíš nešťatní a snaží se někomu ublížit a tím si ulevit.

      Vymazat

Děkuji za komentář!