neděle 30. prosince 2012

Krásný další rok přeji ...




A na cestu, ať už si vyberete jakoukoli, za vámi posílám svého oblíbeného anděla. 
Může se hodit, kdyby něco. :-)











6 komentářů:

  1. Ať tě ten anděl provází na všech tvých cestičkách!

    OdpovědětVymazat
  2. Anděl se hodí vždycky Leničko, ať je ta cesta krásná, vystlaná zeleným hedvábím, a zdobená diamanty z rosy, nebo křivolaká.
    Já ti přeji cesty přímé, občas nějaký ten malý kopeček, aby jsi se mohla podívat za obzor, ne moc velký, kdyby jsi náhodou upadla, tak aby tě tvůj anděl nesl v náručí, a aby to nikdy nebylo na kolena. Anna

    OdpovědětVymazat
  3. Leničko, to je milá originální novoročenka! Anděl se hodí, protože se po cestě za ideály hodlám vydat a moc dobře se znám. ;-)
    Ať i tebe provází anděl strážný na každém kroku! Přeji ti zdraví a štěstí v novém roce, ať tě nikdy neopouští ten tvůj jemný skvělý humor! :-) Hanka
    P.S. Doufám, že sis konec roku užila podle svých představ.

    OdpovědětVymazat
  4. I tobě Leni lepší Nový rok a andělíčka v patách, před nosem i za nosem. Díky, krásně drží pěstičky :)

    OdpovědětVymazat
  5. 1-4: Eliško, Anno, Hani, Anino ....... moc vám děkuji. A to, co mi jedna kamarádka řekla na přání k novému roku: Ať se Vám vaše přání jiným stonásobně vrátí! ..... Tak a máte to! :-))))

    Aninko, ten anděl drží nejen pěstičky, ale hlavně velké zlaté srdce - až pod bradu. :-) Původně jsem chtěla napsat, že je to autoportrét, že vám jako to srdíčko nesu, ale nemám vlasy tak světlý, tak byste asi poznali, že to nejsem já. :-))

    Aničko, to je ale hezké poetické povídání ..... aby to nikdy nebylo na kolena .... jo, no, to by bylo fajn, protože nedávno - to jsi můj blog na jiném serveru asi ještě nečetla, jsem drtila nosem dlaždičky v koupelně ... a dost to bolelo. Ale už je to zahojený! Po dvou letech ani jizva! Zázrak v přímém přenosu. Nepřestávám děkovat. Takže ... čest s rytím podlahy už jsem měla :-), zážitek, který opravdu nechci opakovat. :-)

    Hani, neklouzej se furt po těch kamenech, to bych za tebou musela poslat celou svou armádu andělů :-) ..... možná někdy vyfotím, koukají na mě ze všech koutů tady. Ale jinak se držím hesla "sám sobě andělem největším a nejostražitějším" :-)

    Všem děkuji a omlouvám se za neaktivitu, ale byla jsem do Nového roku pryč a teď jsem zase zavalena prací. Tak až se z toho vyhrabu, zase napíšu něco ...... čerstvého ..... a zeleného. :-)



    OdpovědětVymazat
  6. Leni, v sobotu vyrážíme do terénu! Děkuji předem!!! ;-)))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!